top of page

Before you get your new puppy

Før du får din nye valp

En hund er ikke et kjøp du gjør på impuls. Det skal være et nøye vurdert kjøp som hele familien ønsker. Husk at for deg er hunden kun en liten del av livet ditt, men for hunden er du hele dens liv. 
IMG_5913.JPG
IMG_5913.JPG

Dere vil få tildelt deres nye bestevenn basert på hva dere ønsker å bruke hunden til. Som oppdrettere lærer vi å kjenne valpene igjennom å være med dem hver dag i 8 uker, og vi ser fort hvilken valp som passer til hvem. Dette betyr selvfølgelig ikke at det ikke er lov å ønske seg en spesifikk valp, men at dersom deres ønske f.eks. er en hund som det er mye fart i og som dere ønsker å trene i agility, så er det lurt å la oss få plukke ut en valp til dere. Dette er noe vi har gjort gjennom snart 15 år, og fortsatt har hatt hell med.

Dere vil bli lagt til i en egen facebook side med nærmere 150 mennesker som enten har kjøpt valp hos oss tidligere eller har en annen tilknytning til vårt oppdrett. Enten som oppdretter selv eller med hannhunder vi har brukt. På facebook siden deler vi bilder med hverandre samt tips og triks. Her kan man spørre om hva som helst og få svar fra andre, mer erfarne havanais eiere, eller hjelpe andre.

I facebook gruppen livestreamer vi valpekullet minst en gang i uken. Dette betyr at dere kan sitte hjemme og følge med på hva som skjer i valpekassen. Vi tar også imot besøk ifra valpene er ca. 4 uker gamle. 

Når valpen er levert til dere, så opphører absolutt ikke vårt engasjement for dere. Vi ønsker at dere skal lykkes med deres nye familietilskudd og vil alltid være tilgjengelige på telefon, meldinger eller for besøk dersom dere har behov for det. Vi har god kontakt med mange av valpekjøperne våre og syns det er spennende å få følge dere på deres ferd.

Vi håper dere stoler på oss til å finne deres nye bestevenn!

IMG_4081.JPG
bottom of page